Inschrijven

Voordat je je kunt inschrijven als student bij de Pegasus Academie doen wij een intake-gesprek waarbij we nader kennismaken en we jouw ambities en idealen verkennen en de contouren voor het Persoonlijk Leer en Ontwikkel Plan (PLOP) bespreken. Op basis van dit plan wordt een deel van het jaar-programma ingevuld. Voor mensen met weinig geld maken we een overeenkomst op basis van betaling met werktijd (via een zgn Time-payment provider constructie).
Als je je inschrijft als student leggen we dat vast in een overeenkomst waarin jouw en onze commitment wordt vastgelegd. Dit is de globale opzet: Maatwerk_traject_PegasusAcademie_en_TimetoolsInnovations
Voor het eerste jaar 2021 hebben we een maximum van 16 studenten.
Daarnaast kun je ook supporter worden waarbij je toegang krijgt tot de bibliotheek en online trainingen en korting op fysieke bijeenkomsten.

NB We zijn nog bezig om alles handig te stroomlijnen en op te zetten dus deze en andere pagina’s kunnen / zullen nog veranderen.


Inschrijven als Pegasus Platform Supporter (€120 / jaar):
      Na betaling ontvang je zsm een bevestiging en een mail met de login gegevens. Als er iets fout is gegaan kun je mailen met toine@initiatievenstarter.nl of bellen 0622461394.


      Inschrijven als Student voor een maatwerk traject:

        Na inschrijving nemen we zsm contact met je op om een afspraak te maken voor de intake.